Skip to content
Uncategorized

Endast jag kan bli så här klantig

ag är väldigt mån om mitt hår och brukar säga att hela min karisma ligger i håret. Om mitt hår inte ser bra ut kan jag inte gå ut den dagen.

Häromdagen så skulle jag spraya glansspray i håret för att åka till vårt huvudkontor och vinka av mina delägare. Jag förväxlade burkarna och råkade spraya skospray i stället som gör skor blanka. Håret blev självklart blankt precis som skorna skulle ha blivit, men nu mot kvällen så känner jag hur det börjar bli klibbigt istället.

Min brorsdotter Sabina är frisör och brukar alltid komma förbi och fixa mitt hår när jag behöver det. Hon är även utbildad lärare och jobbar inte som frisör längre. Hon har även sin son Lukas att ta hand om som är väldigt mammig av sig. Det är inga stora åldersskillnader mellan mig och mina syskonbarn då jag själv är ett sladdbarn. Mina föräldrar fick mig väldigt sent. Sabina är den som brukar hjälpa mig med att sätta in clip on löshår från för den ger mig verkligen den look jag är ute efter. Jag är född precis mellan lejonet och jungfrun, vilket gör att jag är en person i centrum, men väljer att stå med båda fötterna på jorden. För att kunna hamna i centrum så vill jag ha det snyggaste håret i varje rum och event jag befinner mig på. Poze Hair har både syntetiskt och äkta hår. Jag väljer själv alltid äkta hår och känner att kosta vad det kosta vill – mitt hår går före allt!

Just nu har jag plockat ut ett nytt clip on löshår eftersom jag måste hitta exakt rätt nyans till mitt eldröda hår. Jag har haft många hårfärger genom åren och varit mest nöjd med just denna röda färg. Känns som om jag alltid har varit rödhårig för det är i den färgen jag känner mig mest hemma. Alla andra färger känns som om håret har blivit av med sin grundfärg. Ett rött hår kräver ju dock sin omvårdnad för att inte bli dassigt, så jag brukar investera i bra hårvårdsprodukter också. Överlag upplever jag att färgade hår behöver en hel del kärlek så att man kan njuta av den härliga glansen som nyfärgat hår ger en så länge som möjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *