Svart vitt á la Maud Karlsson Uppsala

7 december har Maud Karlsson catwalk för alla åldrar, etniciteter, religion, längd, bredd you namne it.

Här kan ni gå in och läsa om inlägg som hon bl.a har skrivit om mig och andra som vill ställa upp som modeller. Alla modeller ska då ha något svart eller vitt på sig samt berätta varför de valt just det plagget.

Jag har förut blivit presenterad för Maud Karlsson av Martin en kille som jobbar både som regissör, filmskapare ja allt du kan tänka dig. Sedan träffade jag henne även på bröstcancerfonden på Park Inn i Uppsala. Ödet sammanförde oss flera gånger.

Vill du vara med i catwalken?

Bor Du i Uppsala och har en outfit i svart och/eller vitt med en personlig berättelse bakom som du vill dela med dig av?
Kanske är outfiten den snyggaste du vet, den dyraste, den du blev förälskad i, fick ett nytt jobb i, den du hittat i annat land, den som gör dig lycklig…
På premiären av talkshowen A la Maud är temat Svart/vitt och tillsammans med husbandet startar vi programmet med en catwalk fylld av Uppsalas mänskliga mångfald och deras berättelser. Din berättelse. Alla åldrar från 18 år, alla kroppar, stilar, etniciteter och könsidentiteter välkomna! För att det ska bli en spännande och mångfacetterad catwalk, ber vi dig skicka en helbild på dig själv och din outfit samt din personliga berättelse med kontaktuppgifter till: [email protected] senast 1 november 2018.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *