Shamansk trumresa för sömnsvårigheter

Har du svårt att varva ned och därför lider av sömnsvårigheter? Jag kan ha väldigt svårt för att varva ned och upptäckt att shamansk trumresa är verkligen helande för min rastlösa själ.

Nedan håller Maria Therese i trumman. Hon är så otroligt pedagogisk så allt hon säger känns logiskt. För jag gillar inte när vissa som påstår sig vara kunniga bara låter flummig för att man ska tro att de besitter kunskap. Ju mer komplicerade och flummiga folk är desto mer irriterad blir jag på dem. Tackar vet jag att man alltid går hem med massor av kunskap från Maria Thereses workshop oavsett vilken man väljer att gå.

shamansk trumresa

Visste du att ljudet av trumman påminner om när du låg i din mammas mage och hör hjärtljudet? Detta gör att man kopplar av och hamnar lite i transläge när man hör dessa trummor.

Jag har åter denna gång varit på workshop med Shamansk trumresa hos Maria Therese Agerhill Bohman i Agersta.

Vi fick ta med oss egen underlägg för att ligga på. Jag som är frusen tog med mig kudde, filt och underlägg. Sedan blev jag avundsjuk på Janet som hade fått låna en riktig madrass och låg bekvämast av oss.

Totemdjur jag fick till mig under resans gång

Vi gjorde två trumresor och första gången fick jag en elefant till mig som dansade med en liten mus. Andra gången fick jag en flodhäst till mig och sedan somnade jag och drömde om grodynglar som dansade snyggt i en mönstrad mandala.

Nedan ser ni mig med hela mitt bagage sittande på en traktor eftersom jag är lite utanför Uppsala på de finaste områden där hästar finns.

shamansk trumresa

Mina bloggare från Blogbiz.se följde med och deltog i denna workshop. Marie som driver Timemagazine och Janet som driver Janets Beauty.

shamansk trumresa

Workshop kostar bara 300 kr och det ingår fika också mycket bra pris enligt mig. Bara du fikar på stan kan det kosta mer än 100 kr.

shamansk trumresa

Padegogi och logik betyder allt för mig

Lite fika och mingel

shamansk trumresa

Utbildningen hölls i detta mysiga hörn

shamansk trumresa

Kursdeltagare börjar bädda och göra det bekvämt för sig.

KONTAKT
Mithera Development, Agersta, 743 86 BÄLINGE (11 km utanför Uppsala)

Email: [email protected]

Tel: 0702-106822

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *