Skip to content
Uncategorized

Dagen då jag blev känd över hela Uppsala

Förut var Forumgallerian två våningar och jag jobbade på övervåningen. Det var också lönehelg vilket innebar att Forumgallerian hade massor av folk som vill shoppa.

I vanliga fall brukar jag gå på event och vara bekymmerlös, men inte mer efter den dagen kunde jag röra mig fritt utan att bli utpekad.

Ovan svägerskan och småungar som också vilja följa med på bloggevent.

Eftersom det var mycket folk så blev det mycket disk också på den café jag jobbade på en trappa upp. Jag stängde aldrig av vattnet när jag diskade massor av disk. Vad jag inte visste att det var fel på rören och att all vatten droppade ner på alla som shoppade en trappa ned. Precis nedanför fanns en restaurang som sålde sallad. De hade en otrolig lång kö på hungriga människor som var där på sin lunch. All min vatten droppade på deras huvud. De förstod inte varför det regnade inomhus. De stod som fån och tittade upp på mig. När de väl tittade upp så brast det och all vatten hamnade på dem. De skrek att jag skulle stänga av vattnet, men jag förstod inte att vattnet kom från mig så jag stängde inte av den på länge. Det finns annars professionella jourer för de som behöver prata av sig efter detta.

Till råga på allt så skulle jag göra en smoothie. Jag råkade fylla maskinen med för mycket frukt och saft så den svängde loss och ramlade ner på de som redan var blöta. Ni skulle ha sett deras miner dyblöta insmetad av smoothie. Jag har aldrig i mitt liv sett så många arga människor på en och samma gång. Tänk om jag då visste att det fanns professionella jourer som jobbar dygnet runt med att fixa just sådana här störande problem? Då hade jag tillkallat dem direkt och sluppit allt elände. Varför skulle jag av alla människor råka ut för detta?

Nästa dag när jag skulle på stan och shoppa blev jag uttittad och alla hade åsikter om mig. Alla anklagade mig för att deras kläder hade blivit förstörda. En person kom till och med fram till mig och ville att jag skulle betala hans kemtvätt för att jag hade råkat förstöra hans kappa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *