Skip to content
Uncategorized

Kunglig hårtransplantiation även i Turkiet

I Turkiet är det väldigt duktiga på just hårtransplantation och många kungligheter brukar åka dit på semester speciellt den engelska kungahuset då de umgås med sångare som är gifta med turkiska tjejer.

Hårtransplantation i Turkiet är samma pris som i Sverige och samma metoder. Du kommer känna dig trygg och säker. All konsultation sker i Sverige så du kommer verkligen känna att du är i goda händer.

Jag har också märkt bland kungligheter att ingen verkar lägga energi på sitt utseende bara kläderna talar. De går omkring skalliga och det gör även vår egen prins Daniel. På en utbildning så fick jag stolen bakom honom. Då kunde jag se hur han hade kammat över sin skalliga sida av huvudet. Han hade verkligen blivit tunnhårig och verkade inte må dåligt över det. Vänta bara tills han tappar det lilla han har då ska ni se att han kommer att göra en hårtransplantion så fort han bara kan. Detta kan de då göra när de får semester för de hinner inte med den hektiska schema de har i dag.

Nedan ser ni bilder av prins Daniel innan han gifte sig då hade han verkligen tjockt hår.

Nedan ser ni föreläsningen med prins Daniel som jag var närvarande på. Jag tog bild av hans huvud när jag upptäckte att han faktiskt saknade lite hår.

När du ändå åker till Turkiet för att göra en hårtransplantation så passa även på att besöka det osmanska slottet Topkapisarayi. På den tiden kunde ingen göra hårtransplantation utan säkert använda fula peruker. Detta slipper du nu och kan göra dig fin med experthjälp.

Jag har besökt Topkapisarayi och kommer att besöka detta slott igen i framtiden. För jag vet nämligen en kille som vill göra denna behandling och när han är redo då åker vi på semester till Istanbul. Helst ska man åka sommartid för att kunna plocka mullbär också. Det finns mullbär i Sverige också men det tar sådan tid för dem att växa. De mognar i augusti eller september. I Turkiet mognar de redan i juni och juli precis som alla andra fukter och bär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *