Jag dubbar mig själv varje morgon

Varje morgon när jag vaknar så brukar jag dubba mig själv till H.K.H Hertiginnan Anne af Uppsala. För gör inte jag det kommer någon annan att göra det.

hur blir man adlig

Nelson Mandela sa att man aldrig ska förminska sig själv för att bli accepterad. Han menar heller inte att man ska förminska andra. Har du en inre trygghet så brukar det folk göra falla tillbaka på dem själva. Jag orkar inte leva efter någon jantelag som finns över hela världen. Du kan vara ödmjuk utan att behöva förminska dig själv. De som vill att du förminskar dig själv är människor som ändå är ute efter att trycka ned dig när tillfälle ges. Du ska få människor att må bra för hur folk mår i din närvaro säger mer om dig än om dem.

adlig

Nedan dubbar jag mig själv som ni kan se och detta är viktigt för mig. Jag gör detta ibland flera gånger per dag, men minst en gång per dag. Det är hur jag får energi för att att kunna klara av livets utmaningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *