Minska värk med shamansk healing

Jag har hormonell migrän dvs vid varje mens får jag kraftig huvudvärk och tycker att jag själv ser ut som en kokt katt. Fråga mig inte hur jag menar, men det är exakt så jag känner mig innan jag får min mens.

Jag har provat massor av saker för att få bukt med min migrän. Häromdagen var jag i Agersta där Maria Therese Agerhill Boman håller till för att få shamansk healing med trummor.

Jag hade så bråttom att jag körde i 100 km i timmen. Jag fick också på nyheterna i bilen höra att orkanen var på väg. Vips såg jag en flygande ko i himmlen. Jag tänkte att jag såg i syne så jag tog också en bild för att vara säker på vad jag såg. Vad ser ni en flygande ko eller inte?

Jag hann ej stanna och kolla för jag var redan försenad till min behandling. Jag verkligen gasade på för att hinna i tid.

Nedan när jag äntligen var framme så blev jag mottagen i nedan mysiga hemtrevliga rum.

Nedan ser ni trumman Maria Therese använde sig utav som befriade mig från massor av känslosamma blockeringar. Ni läste tidigare att jag inte kunde landa med båda fötterna på jorden. Nu är de verkligen jordade jag känner mig levande igen. Längre beskriver jag mer utförligt vad detta är för behandling. Det konstiga var att jag hörde henne trumma till höger, men hörde fotstegen på ett helt annat håll. Jag undrar om mitt kraftdjur var på besök för jag hörde detta tydligt medan jag låg där. Mitt kraftdjur var en igelkott. Ni kommer också att uppleva saker ni aldrig varit med om tidigare. Jag går aldrig oberörd från Maria Therese oavsett vad det är jag går dit för.

Workshopledare: Maria Therese Bohman Agerhill, dipl. medium och healer. Författare till boken “Väck din mediala sida”. Utbildad av bl.a. Terry Evans, Iris Hall samt på Arthur Findlay College i England.

Föranmälan: Till MariaTherese Bohman Agerhill på [email protected] eller 0702-106822.

Din investering: 300 kr inkl fika.

Snart är det också kurs 9 oktober i Agersta gällande Shamansk healing. Gå in på länken så kan du anmäla dig till denna fantastiska kurs där jag inte vet hur det gick till att jag blev av med smärta under behandlingen. Jag ska på kurs den 9 oktober så följ gärna med du också.

Agersta är ett otroligt fint område med både små och stora hästar. Den lilla hästen sprang fram till mig så jag tog emot den med öppna armar.

Vad innebär Shamansk Heling

Shamansk healing har funnits i urminnes tider i olika kulturer över hela vår värld. Det är en form av energimedicin. En mycket kraftfull behandlingsform som verkar både på det fysiska, känslomässiga, mentala, själsliga och andliga planet. Det jag upplevde mest var den fysiska då jag kunde känna hur det vibrerade i bröstkorgen.

Hur går en shamansk healingbehandling till?
Jag fick ligga på en behandlingsbänk med kläderna på. Maria Therese som healer/terapeut arbetar främst i kroppens energifält/aura som omger och genomsyrar den fysiska kroppen, samtidigt som klienten befinner sig i djup avslappning.

Maria Therese tummade på en shamansk trumma i mitt energifält. Vibrationerna av trumman löste upp spänningar och blockeringar i både min fysiska kropp och min aura.

Vår fysiska kropp består av stor del vatten. Trummans vibrationer får vätskan i kroppen att reagera på ett positivt sätt och transformerar därigenom tung energi. Begränsande tanke- och beteendemönster kan lösas upp för att du ska få tillgång till din själs högre vision och kraft.

Detta kan även hjälpas mot djur och växter. Tänk denna shamanska healing i ditt växthus eftersom det reagerar på vatten så kommer dina växter att bli friska och växa bra.

Ett svar på ”Minska värk med shamansk healing”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *