Uppsala är känd för att vara den studenttätaste staden i Sverige

Den vanligaste frågan alla studenter ställer när de ska shoppa eller fika är “har ni studentrabatt?”. Detta för att i Uppsala är nästan varannan människa student och många ställen har studentrabatt.

Sponsrat inlägg i samarbete med

Jag är ett stort fan av vår kung Carl Gustaf här ser ni min mobil vid hans autograf och hälsning. Jag glömde min telefon när han skulle skriva under.

Studenter är måna om att leva så billigt de kan. De följer alla skriva och oskrivna lagar hur man kan leva så billigt som möjligt. Ett tips till alla studenter i Uppsala, Lund, Stockholm och Malmö där de härjar som mest är att kontantkort till sina mobiltelefoner. Du kan hitta dem hos Billigakontantkort.

Är du student så kan det vara en god idé att köra kontantkort så slipper du teckna upp dig på dyra abonnemang som de riskerar att inte kunna betala. De hjälper inte bara till med att välja ut en operatör till dig du får dessutom ett startpaket hemskickat gratis till dig.

Vilka är de 5 största fördelarna med att ha kontantkort istället för abonnemang? Här radar jag även upp olika märken och tar fram bra tips med varje.

1) Halebop har flera olika sorters och den jag gillar bäst är den som fungerar som en pott. Du laddar ditt kontantkort och all användning kostar. Detta alternativet passar dig som vill kunna påverka månadskostnaden.

2) Med Hallon får du flera fördelar såsom att all oanvänd data sparas och du har varken bindningstid eller uppsägningstid för ditt kontantkort.

3) Amigos passar dig som ringer mycket till utlandet och du kan använda kontantkortet fritt inom hela EU/EES. Jag själv skulle självklart välja Amigos då jag ofta ringer utomlands för vissa ärenden. Både London och Aten är länder jag ofta har kontakt med.

4) Telenor har totalt 4 olika prisplaner för sina kontantkort att välja bland. De heter Fastpris, Rörligt, Surf och Fast Extrasaldo. Som godispåsen gott och blandat.

5) Telia Enkel – Ladda ditt saldo, som det sedan dras pengar från när du ringer, skickar meddelande eller surfar. När saldot är noll, måste du ladda kontantkortet igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *