Skip to content
Uncategorized

Höga murar om jag ska bo på bottenvåning

Jag är väldigt känslig för att människor ska kunna se in i mitt fönster eller att någon ska kunna gå för nära mitt fönster. Därför skulle jag välja höga murar runt min bostadsområde som är så pass högt att ingen kan få insyn i min trädgård ens.

Nedan visar jag hur galler också skulle kunna skydda förutom alarm, kamera mm

Då har du väl ett kort som du kan komma in med som en nyckel. Denna passerkort kan delas in i porttelefon och bokningssystem. Porttelefon tycker jag kan vara något riktigt jobbigt då jag inte gillar att folk ska kunna ringa när de står nedanför. När jag förut bodde centralt på Dragarbrunnsgatan i Uppsala kunde folk i tid och otid ringa på min porttelefon nedanför. Det var superjobbigt och vill verkligen inte ha någon porttelefon mer. Det spelar ingen roll om du har gått och lagt dig för porttelefon kan vara så högljudda att det även kan väcka mumier som har varit begravda i flera tusen år.

Om du bodde som nedan så skulle du också göra allt för att skydda ditt boende. För mig är det en dröm att ha en våning upp som ser ut som nedan. Jag verkligen älskar inredning och slott.

Jag föredrar passerkort och alarm fast helst av allt en hög mur så att ingen kan ta sig igenom oavsett vad de gör.

Jag har sett folk som bloggar om vart de bor samt att de tar bilder av sina hus, vilket gör det enkelt för fel folk att ta sig dit. Jag skriver inte ens var i centrala Uppsala jag jobbar för jag vet att vissa skulle verkligen dyka upp där. Jag kan skriva att jag jobbar på Libroringvägen för ingen orkar ta sig dit. Centrala Uppsala håller jag för mig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *