Definitionen av lyx enligt Veckomagasinet

För mig är lyx god mat, härlig film, gott sällskap och sist men inte minst skönhetsvård lyx.

Har jag alla ovan så har jag verkligen lyckats med min dag.

Jag har fått hem produkter från k-beauty skönhetsbutik och då beställt mascara, gele för kroppen och ögonskugga.

När jag besöker slott och herrgårdar så måste jag alltid vara sminkad. Känns som om man har mer respekt för spöken om man piffar till sig. För om man inte sminkar sig och ser ovårdad ut kommer spöken inte hälsa på en. För om ett spöke hälsar på en när man är ovårdad så kommer jag att tro att det är okej att vara ovårdad. Spöken ger inte luft på det sättet tyvärr.

Den som är spetsig och grön är gelen som jag använder i ansiktet. Den är till för hela kroppen men jag älskar att använda sådant i ansiktet. Jag älskar allt som är av gele både för hår, hud och naglar.

Finns även en mascara som ger längre ögonfransar och jag ska snart måla mig och åka i väg till Stålgatan för möte med kollegor i Uppsala.

Denna rouge är väldigt liten, men bilden har jag förstorat. Den är ljusrosa och det räcker med den färgen så att jag inte ser för spacklad ut. Jag hämtade paketet på Kvarnen Gallerian vid Vaksalatorg då det är mitt utelämningsställe gällande post. För jag bor i huset bredvid.

Det som jag gillar med denna butik är arr denna butik inriktad på k-beauty. De har även fina sminkväskorna som inte går att hitta i vanlig butik vad kag har sett. Jag gilla sminkväskor med små fack som de har. Jag gillar ej att använda sminkväsk som en säck där man lägger in allt i samma fack.

Med k-beauty bromsar man av åldrande för det är så rengörande och återfuktande. D Här ska verkligen lyxas till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *