Tandblekning ett måste för er som vill glittra och få vitare tänder.

Jag har tillsammans med kollegan och vännen Jasmin Blixt gjort tandblekning.

Vi trodde att man kunde bleka tänderna på en hund. I mailet stod det att jag fick ta med en hund om hunden behöver fräscha tänder och få en tandblekning.Nu vet både jag och Jasmin att en hund inte har tålamodet att sitta med öppen mun i 25 minuter för att bleka sina tänder. Även om hunden skulle bita sönder en favoritklänning till Jasmin så kan hon aldrig säga åt hunden för att hunden inte fick bleka sina tänder.

Nedan bilder är från när vi provade att bleka tänderna och nu finns pulver så att du enkelt kan fixa det själv hemma.

Jag känner ingen som vill ha gula fula dänder. För att alla vill ha vitare tänder! Smirk Tooth Powder är ett tand-blekningspulver som ger dig effekt redan första gången du använder det. Effektivt mot missfärgningar från t ex rökning, snus, vin, mat och kaffe. Tänk er alla kaffedrickare i Sverige. Varenda människa jag känner dricker kaffe och alla har det säkert gyllene gula tänder vid det här laget. Smirk erbjuder även effektiva Tooth Stripes – remsor som hjälper till att ta bort de mest inbitna fläckarna. Så nu har du chansen att prova både dessa sorterna hemma i lugn och ro.

2 svar på ”Tandblekning ett måste för er som vill glittra och få vitare tänder.”

  1. Bra deal, men låter ändå som mycket kosing för tandblekning. Har själv funderat på att bleka, och har hört mycket gott om smilodent.se, lite billigare där också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *