Jag blir tokig på min diskmaskin

På vårt kontor i Libroringvägen har vi historiens bästa diskmaskin och bästa disktabletter. Folk stoppar verkligen i disk som har stått i 4 dygn och ändå blir det sprillans nya när man lägger in dem i diskmaskinen. Folk sköljer inte ens av dem och ännu mindre gnuggar inte bort matrester.

Sponsrat inlägg i samarbete med 24.se

Hemma har jag en diskmaskin som kräver att jag ska diska rent innan jag lägger in för min diskmaskin är så trög. Det är som att någon ska bjuda dig på middag och kräver att du ska betala din egen mat och helst komma mätt till middagen. Jag hittar inga ord för hur mycket jag irriterar mig på min diskmaskin. På söndag ska jag se mig om en helt ny diskmaskin och byta ut denna nöjesmaskin som jag kallar den för.

Jag kommer då inte bara byta ut denna diskmaskin utan jag vill också ha nya prylar i köket för hos 24.se hittar du massor som kan vara bra för mitt kök. Jag hittade en superfin klocka som ni kan se nedan. Denna vill jag ha i min köksvägg för att alltid hålla reda på klockan. Nedan kostar endast 129 kr

I vardagsrummet har jag liknande chesterfield soffor så då skulle nedan 3D klocka passa in som kostar 199 kr på 120 cm.

24.se är ett företag som erbjuder tillbehör till hemelektronik samt hem & fritidsprodukter till ett humant pris enligt mig. Med Prisgaranti, låga frakter och generös ångerrätt kan det bli bättre?

Störst och billigast inom Mobiltillbehör, Fototillbehör, Laptoptillbehör, Bläck & Toners, Minneskort och batterier. Så skynda att fynda Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *