Jag ska planera ett kändisbröllop i sommar

Jag ska på en kändisbröllop nu i sommar och är dessutom den som håller i hela planeringen. Redan nu har företag hört av sig om vill vara sponsorer för detta bröllop.

Kan inte avslöja vilket kändispar det gäller eller vilka tidningar/media som dyker upp. Vissa tidningar får ej närvara på brudparets begäran. Vissa tidningar är redan kontaktade för detta ändamål. Därför börjar jag väldigt tidigt att planera hur jag ska få ihop allt då jag kommer få ta del av gästlistan och utifrån den kunna planera allt bättre.

Nedan tavla är väldigt stor och hänger i en lite butik inne i Domkyrkan. Från Durán Textiles kommer dessa nyheter; ett rekonstruerat tyg för Uppsala Domkyrka. Tygets mönster har Drottning Margaretas gyllene kjortel som förlaga.

Jag lär mig att originaltyget är vävt av siden och guldtråd i Italien i början av 1400-talet. Drottning Margaretas klänning har vetenskapligt kunnat dateras till 1403-1439. Men så var hon ju också drottning av Danmark, Sverige och Norge också och var den som skapade Kalmarunionen 1397.

Margareta dog 1412 och då hängde klänningen vid hennes grav i Roskilde domkyrka, den togs som krigsbyte av Karl X på 1600-talet, och överlämnades till Uppsala domkyrka vid kungens död.

Det är viktigt när en drottning gifter sig och då ska det också vara de finaste vigselringarna för en drottning. Nedan ring heter Emeral wedding set

Sedan har vi en annan skönhet inom ringar som heter turquoise engagement rings som är tillför när du ska fria och förlova dig. Folk som är förlovade för länge bringar otur man ska gifta sig ca 1 år efter att man har förlovat sig. Finns mycket jag hade velat ändra i livet om jag kunde. Tex ha mer bråttom med allt. Jag som redan har bråttom är förvånad över att jag inte hade mer bråttom.

Här kommer min favorit som dessutom är formad som en drottningkrona som heter matching wedding bands his and hers.

Man gör tre steg när man gifter sig troförlovar, förlovar och gifter sig. Jag själv gjorde alla stegen och fick ring för alla steg. Nu har jag inga av dessa ringar kvar. Allt jag har kvar är en ring som tillhörde Hurrem Sultan den mäktigaste drottningen genom hela världens historia. Hon styrde och ställde under osmanska riket på medeltiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *