Fastigheter nya sättet att investera pengar

Fastigheter är den nya trenden för att tjäna pengar. Jag har varit på en workshop för att lära mig hur man räknar om en affär är lönsam eller inte både när det gäller att enkelt tjäna pengar på fastigheter och andra affärer.

Nedan ser ni mig på Park Inn hotell Sas Radisson stenkast från min bostad på Vaksalatorg i Uppsala. Det var här föreläsningen hölls. Självklart bjöd jag in väninnan Janet också som fick lära sig massor.

tjäna pengar på fastigheter
Att tjäna pengar på fastigheter

Jag har då suttit i 3 timmar och gjort olika kalkyler och beräkningar för att få en uppfattning om hur lönsam en affär är eller inte. Vi har kollat hur enkelt det är att tjäna pengar på fastigheter. Du kan börja helt utan pengar att jobba med dessa saker eftersom du då förväntas dig kunna hitta investerare. Jag känner till en bra kontakt av investerare som även kommer att bjudas på en exklusiv te provning i Uppsala i september. För jag tror att man ska vårda sitt nätverk och skapa både förtroende och vänskap.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *