Skip to content
Uncategorized

Min längsta bussresa varade i 17 timmar

Som barn åkte jag till Turkiet med min familj och vi tog charterbuss från Istanbul till Alanya. För att min smarta syster sa att det låg i närheten.

Även om min syster sa att det låg i närheten borde någon som jobbar inom flygbolaget ha yttrat sig när de hörde hur fel hon hade. Det tog oss 17 timmar och allt kändes som en dimma då det var varmt i bussen också.
Jag föredrar att åka tåg alla tider. Tåg som har toalett och restaurang är A och O för mig för att jag ska vilja resa. Jag verkligen älskar tåg och kan resa hur länge som helst med tåg. Jag har åkt tåg till Malmö på ett mycket exklusivt event som jag blev inbjuden till av Emelie Walles.

Jag gick på eventet med min dåvarande delägare och vi sov i samma rum i samma säng. Det var superroligt att bo på lyxigt hotell och få allt serverat som bloggare. Jag skulle då samtidigt ha möte med Kullamust för att producera egen dryck. Nu behöver jag längre inte producera egen dryck då jag är partner av ett helt annat märke i stället i dag.

Jag gillar även tåg om jag ska meditera och då föredrar jag att åka ensam utan sällskap. Om någon talar för högt inför mig så byter jag plats. Klarar inte av höga ljud när jag reser och speciellt inte om jag på det hela ska meditera. En gång så letade jag med ljus och lykta på en vagn att få sitta ensam i. Jag hittade en vagn och då hoppar det fram en människa framför mig som kände igen mig som bloggare och pratade hela vägen. Jag fick inte meditera, men jag fick härligt sällskap av denna person.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *