Skip to content
Uncategorized

När sätter jag på mig lösögonfransar?

Om jag vet att jag ska på ett event där de ska fota mig så måste jag ha rikligt med mascara eller sätta på mig ögonfransar.

Sist jag hade lösögonfransar var när jag skulle laga mat i början av året i tv med en kändiskock. Än väntar jag på att de ska klippa ihop och redigera programmet så ska jag visa er den i bloggen. Minns att jag tänkte mer på att få äta maten än att spela snygg för jag var så hungrig.

Smink är dyrt i butiker och folk börjar köpa mer smink på nätet än i fysiska butiker. Bara man vet vad man vill ha så är det lättare att shoppa på nätet. För visste ni om att näthandel stiger mer och mer för varje år. Visste ni att marknadsföring stiger på nätet med 25 % för varje år. Då kan ni också räkna ut att man säljer mer på nätet.

Något jag alltid söker är lösögonfransar som ska vara billiga och bra kvalité. För jag kommer köpa lösögonfransar hela livet tills att de kommer på en permanent lösning till att få långa ögonfransar.

Hårvård är också något jag anser är viktigt då hela min karisma sitter i mitt hår. Nu har jag också fått lite rödare färg och då är det desto viktigare med hårvård. Jag vill inte se ut som en svinto i håret ni vet stålull. Jag vill att håret ska vara blankt och följsam. Detta får jag när jag köper produkter från Billigtmakeup.se som desstuom är ett perfekt namn då man hör att det är billigt och bra.

NU ska jag i väg och hämta mitt pass från polisen och på bilden glömde jag sätta på mig lösögonfransar så jag är definitivt inte nöjd med hur jag ser ut på passbilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *