Att vara utan smycken är att vara osminkad

Jag kan inte gå ut utan smink eller utan smycken. Detta är för mig en del av mig som jag bara måste ha.

Jag letar just nu passande fina örhängen till nedan smycke som jag har runt halsen. Jag har magnetisk hud så vissa saker fastnar utan att jag har kedja till. Kolla noga så ser ni det.

Hos Hilkeindesign hittar ni mer än bara smycken, men just nu är jag enbart ute efter fina smycken. Just dessa örhängen kan man använda till allt. Både till vardag och till fest. Dessa skulle även passa ihop med en fin tiara. Dessa smycken är så stilrena och verkligen något man inte kan klara sig utan. Jag gillar även stora örhängen, men här finns lite mindre sorter som är enkla i sin helhet. Priset är också ok för det är ej heller överpris. Det första jag tittar på när jag ser kungligheter på Nobelmiddagen är vilka örhängen de bär på. Jag har sett liknande örhängen på alla svenska prinsessorna. Därför vill jag också ha dessa fina gröna örhängen

Så här känner jag mig utan smink som ni kan se nedan. Då har jag lust att måla ansiktet med något helt annat bara jag får färg i ansiktet. Jag älskar färger och vill inte ha bara en enda färg utan blanda med flera. Man kan säga att jag har smyckat ansiktet om jag inte får använda smycken. Så besatt är jag av att varje dag kunna använda smycken. Den viktigaste av alla smycken är örhängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *