Finaste hamburgarköttet på Phil’s Burger i Uppsala

Phil’s Burger är en franchise kedja som finns på flera olika ställen i Sverige. Ägaren i Uppsala avslöjade en hemlighet om att fler ska öppnas. Vart det ska öppnas är just nu en stor hemlighet. När han ber mig att avslöja detta så kommer alla i Uppsala få veta detta genom bloggen.

Jag och mina kollegor från Organic Investment AB var ute och åt tillsammans för att både ha möte och mat samtidigt. Eat and Meat helt enkelt. Alltså vilken service vi fick kan inte beskriva med ord. Alla i personalen var så vänliga och glada. Ägaren kom ut och presenterade sig vilket vi uppskattade väldigt mycket. Det kändes som att var på en fin restaurang i New York för där brukar ägaren komma ut och presentera sig när man går till de allra finaste restaurangerna. Jag har aldrig varit i New York utan sett det på film.

Restaurangen är djurvänlig tur för mig för jag älskar djur. Deras hund gör täta besök på restaurangen då han älskar pommes.

Snart kommer de även få en veganburgare och de har redan nu vitlöksdipp som är vegansk. Deras pommes till hamburgarna var som en måltid för sig så goda var de. De godaste pommes jag provat någonsin.

Vi valde en sak av varje för att kunna diskutera hur maten var. Om alla tar lika blir det inte kul.

Ett tips från mig till killen på Phil’s burger är att de bör också ha ett stekt ägg på hamburgaren för det blir super super gott jag lovar er.

Jag valde en 100 grams hamburgare med bacon och ost. Det enda som fattades var ett stekt ägg.
Här är den goda pommes jag fick.
En festlig milkshake på jordgubbar passar perfekt för en svensk sommar.
Jag valde en cookie dessert med vanliglass och krossad choklad. Mitt i denna cookie fanns smält choklad. Jag dog och återuppstod när jag åt den så god var den.
Jag bara älskar Lindvalls kaffe för fabriken ligger ett stenkast från mitt arbete och bostad. Snacka om närodlat. Lindvalls kaffe är kungarnas kung gällande kaffe i Uppsala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *