Bäst kvalité till lägsta priset för lösögonfransar

Jag verkligen älskar långa ögonfransar och brukar använda mig utan lösögonfransar. Får ofta frågan av folk hur jag lyckas klistra dit dem. Det är superenkelt det är bara limma på och sätta dit dem.

Nedan är mina egna ögonfransar så då ska ni se hur det skulle bli om jag på dessa satte lösögofransrna från Kiss Cosmetic

När jag spelade in ett hemligt tv program för några veckor sedan så hade jag självklart på mig lösögonfransar för det är enda sättet att man ser sminkad ut i tv. Har man inga lösögonfransar så märks det inte att man har smink. Något annat som är viktigt i tv är att man hela tiden måste pudra ansiktet så att inget blänker. Jag som på det hela har väldigt oljig hy blev pudrad mest av alla i programmet.

Just nu kan du köpa 3 och betala för 2 hos Kiss Cosmetic som säljs på Apoteket Hjärtats hemsida. Den personen som var med och utvecklade Apoteket Hjärtat heter Anders Myhre och driver just nu annat inom skönhet nämligen frisörsalonger runt om i Sverige och Norge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *