Skip to content
Uncategorized

Jag ingår i samma verksamhet som Kardashians

Nu ska jag i väg och skriva på ett avtal som gör mig till detta företags första bloggerska. Jag ska träffa ordförande i styrelsen och skriva under avtal både på svenska och engelska.

Jag kan säga i denna verksamhet så ingår även Kardasihans systrarna och de håller på att växa sig väldigt stort. Så nu går jag också med i detta avtal och är deras första bloggerska som går med.

Att vara på topp kan vara ensamt för du har ingen du kan dela med dig av dina framgångar. En man sa till mig för länge sedan att så länge jag tycker om en människa så går det bra för dem. När jag vänder ryggen till sådana människor så hamnar de på ruta ett i sina liv. Jag har helt enkelt välsignade händer som drar till sig framgång. Mina kollegor är otroligt nöjda över att jag har massor av kontakter som gör att företaget går framåt. En av dem sa “Jag har aldrig förut mött någon som har så många kontakter som Anne”. Han vill se mig som VD och som ambassadör för våra varumärken och detta tar jag ödmjukt emot så klart.

2 comments on “Jag ingår i samma verksamhet som Kardashians”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *