Min väninna kan se auror omkring människor

Det roliga är att jag förut har blivit kallad för skalman ni vet sköldpaddan i Bamse. Min delägare hade missat frukosten och jag hade en smörgås i väskan.

Nu kommer min väninna förbi och hade ögoninfektion som tur var hade jag ögondroppar och medicin för ögonen som hon fick av mig. Det är något konstigt med mig när jag bär något i väskan dyker det alltid upp någon jag känner som har behov av det jag bär med mig i väskan.

Nu till beskrivningen av mig:

Hon anser att jag är ambitiös och kärleksfull samt omhändertagande nästan som en kärleksgud. Jag har gul auro enligt henne. Hon kan nämligen se auror den här tjejen. Hon heter Sindy och henne även hon kommer bli en av våra bloggare.

Gul auroa innebär enligt nedan och det stämmer bra in på mig.

Symbolik: Attraktion, spådom, intellekt, studier, beslut.

Gul är förmodligen den färg i auran som är lättast att se. Ljusgult närmast håret kan vara tecken på optimism. Gult kännetecknar intellektuell aktivitet, inlärning, lätthet, vishet. Det är en färg som tyder på att man börjar komma i kontakt med sin mediala förmåga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *