Inredningen på ditt kontor avslöjar din framgång

Har du tänkt på att ju finare kontor du har desto seriösare och mer lyckad kommer du att se ut inför dina klienter.

Jag tycker att ett kontor ska ha Chesterfield soffor och att det ska se så brittisk ut som möjligt för att ge sken av att kontoret har funnit länge. Fina möbler och städat kontor avslöjar din framgång mer än du anar.

I ett kontor så ska du även ha träningsredskap såsom de hade på serien Rederiets kontor. VD:n på Rederiet hade inte tid att gå på gym utan han tränade på kontoret. För att ditt kontor ska se riktigt präktig ut ska du även anlita städhjälp för just kontorer.

Jag är nu på väg till vårt kontor och ska ha en téprovning och har suttit hela dagen och pluggat in alla våra 28 téer. Känns lite som när man i skolan skulle ha prov och man var nervös för att kugga. Jag ska få väldigt fint besök VD för Clarion Hotell kommer och detta hotell har också väldigt fin inredning. Vart man än i livet vänder så ser man massor av fina inredningar överallt.

Nedan ser ni Anette Byrå med 8 lådor och jag är sorten som älskar lådor. Har du svårt att minnas var du har dina saker kan du skriva på en lapp på vardera lucka. För jag ska nu i väg och köpa klistermärken med siffor så att jag kan hålla reda på våra ténummer. Denna byrå kommer från byråer och där hittar du fler byråer.

Detta är biblioteket på Ulriksdals slott och det är så här ett kontor bör se ut. Låt allt gå i gammal stil och skjut sedan in en vit modern byrå från Wegot och din byrå kommer glänsa mest i detta rum lovar jag dig.

Du måste hålla rent i ditt kontor så att du kan imponera på dina klienter och ge intryck av att du är en ordentlig och pålitlig person. Du måste även tänka på inredningen så att det inte ser för “billigt” ut. Lägg mer energi på hur ditt kontor ser ut än ditt hem för det är via ditt kontor som du kan behålla dina klienter och dessutom dra in fler. Jag har mina Louise Philippe köksmöbler med tillhörande vitrin hemma och dessa möbler går lika bra på ett kontor som i hemma miljö. Jag skulle vilja ha allt i samma serie dvs antingen Chesterfield möbler eller mer av Louise Philippe som tillhör märkte Grange från Frankrike.

För du vet väl att allt avslöjar din framgång så varför inte börja tänka på hur rent och snyggt det är på ditt kontor?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *