Aldrig mer personlighetstester på nätet

Alla personlighetstester på nätet säger bara vad jag redan vet om mig själv och vissa resulterar i helt konstiga saker.

En blodsugare blir jag aldrig för jag tror att allt man gör mot andra får man tillbaka 3 gånger så mycket. Kan låta som en kliché men så är det. Har fått det bevisat flera gånger om. Rättvisan skipas till slut förr eller senare.

Kan låta väldigt löjligt men jag gjorde ett test på vilket djur folk förknippar mig med. Det djuret kommer jag aldrig lägga upp här på bloggen. Det är för mig en omöjlighet att jag skulle förknippas med det djuret av alla tusentals djur som lever på vår planet.

Nedan beskrivning fick jag av en person som också jobbar med dessa tester

“Du är ju ingen lätt person så känner jag redan för du har järnhand och det kan vara mycket stötande om man inte känner dig väl”

Visst har jag järnhand men bara när det gäller mig själv och inte hur jag behandlar andra. Jag styr mig själv med järnhand så gott det går.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *