Gamla Uppsala bästa sommarstället

Jag är oftast ledig på lördagar och söndagar så då åker jag ut med bilen till Gamla Uppsala med gott sällskap och äter glass.

Många jag umgås med lägger jag inte ut i bloggen då de inte vill bli igenkända. De väljer att umgås med mig som är bloggare, men vill ej hamna i rampljuset. Så jag låter dessa personer själva bestämma hur mycket de vill synas. Jag frågar alltid folk innan jag tar bilder om jag får lägga upp bilderna på bloggen.

Jag ber om tillåtelse varje gång så att folk kan känna sig trygga. Uppsala är dessutom en stad där alla känner alla på något sätt.

Jag älskar glassen Tip Top för struten eller våfflan smakar som smörkola vilket jag älskar. Det är även loppis i Fyrispark och Ulva kvarn. Få se om jag hinner dit för jag älskar att köpa filmer på loppis annars hittar man inga filmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *