När jag sponsrade Kulturernas Karneval

Som Uppsalas största bloggare fick jag äran att sponsra Kulturernas Karneval i Uppsala. Ingen kan ha missat det att i dag är det Kulturernas Karneval igen i Uppsala.

Jag verkligen älskar Uppsala och har inga planer på att någonsin flytta i från Uppsala. Är man uppväxt här i Uppsala så har man svårt att vänja sig att bo på ett annat ställe. Här finns dessutom massa olika slott för en sådan som jag.

Då var det i Engelska Parken bakom Uppsala universitets huvudbyggnad. Min logga var på bilar, tåget och sedan längst fram på scenen. Själv kunde jag inte närvara då jag var utomlands, men följde detta via sociala medier. Så glad jag blev när jag såg min egen logga framträda bland alla sångare när de uppträdde på scen.

I år blev jag inbjuden, men kan inte delta för att delta behöver jag planera långt innan. Jag kan inte längre vara impulsiv i mina projekt. Tex i dag måste jag köpa ägg och det är något jag har planerat långt innan.

kulturernas karneval uppsala
kulturernas karneval uppsala

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *