Drömmar talar om vart vi är på väg

Lyssna noga på vad det är du faktiskt drömmer om. För dina drömmar är en indikation på vad som just nu är på väg in i ditt liv.

emi
Detta tarot kort tyder på att jag har världen i mina egna händer. Allt jag önskar sker förr eller senare det vet jag för jag kan konsten att attrahera in det jag önskar.
Detta kort indikerar att jag är på rätt väg även om jag nästan krockade med tåget och körde av motorvägen i drömmen.
emi
Marica Eriksson som är utbildad EMI terapeut och hypnosterapeut.Hon är verkligen världens bästa terapeut jag mött i mitt långa liv. Ingen kan mäta sig med henne i skicklighet.
Bakom mig ser ni Uppsala kommuns byggnad och nästan mittemot byggnaden är jag uppväxt och bor där än i dag.

Jag drömde i dag om att jag körde bil och bredvid mig satt en tjej jag känner. Bilen hade fel på sina bromsar och jag kunde inte stoppa den. Jag körde ej fort men visste att jag heller inte kunde stoppa den. Drömmen kändes så verkligt att jag i drömmen tänkte att dessa drömmar brukar vara mardrömmar och nu är det verklighet. Jag går fram till en person i drömmen och berättar att bromsarna inte fungerade.

Dagen innan drömde jag om att jag var på en järnväg och åkte med bilen mot tåget av misstag. Jag vet själv varför jag drömmer detta just nu och det är för att jag inte har kontroll över vissa saker. Det är också en självklarhet vad man inte har kontroll över här i livet. Att ens skriva ut vad man ej har kontroll över är lika självklart som att du inte har kontroll över vädret. Jag gick fram till samma person som ovan och sa att jag åkte emot tåget i stället för att byta riktning. Detta hade personen även sett genom fönstret att jag hade gjort.

I dag ska jag åter besöka Marica för EMI och ta kontrollen i egna händer i den mån det går. Det är mycket kraftfullare än någon annan terapi form jag har mött på. Trauma jag bar på i 15 år försvann på 20 minuter tro det eller ej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *