Hemma från Stockholm Beauty week

Jag har tagit massor av bilder från vårt pressmöte som vi hade på Stockholm Beauty week för vårt varumärke London Tea Exchange.

Vår grundare var hos Drottning Elizabeth på besök den 15 maj och hade massor att berätta. Jag kan inte skriva ut allt i bloggen pga av tystandsplikt. Jag träffade massor av gamla godingar på Stockholm Beautyweek som jag inte hade träffat på länge. Stockholm kan kännas så litet då nästan alla känner alla på ett eller annat sätt.

Vi kom fram kl 12.00 och lämnade stället sent. Kl 20.30 var vi åter på vårt huvudkontor i Uppsala och jag kände mig så trött. Ska nu i dag ta emot några inom press, slott och restaurang på vårt huvudkontor igen. Snart får ni veta vilket slott mm som kommer på besök.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *