kulinariska upplevelser för foodisar

Möt författarna till en ny serie guideböcker för foodisar. Peter Loewe och Jonas Cramby ger sina personliga insidertips på de allra mest intressanta restaurangerna och barerna, caféerna och bagerierna i Rom och Tokyo.

Peter Loewe är journalist och korrespondent för Dagens Nyheter och har bott i Rom i över 30 år. Mat och vin är två av Peters specialintressen och han medverkar regelbundet i bland annat Gourmet och Allt om Vin.

Jonas Cramby är matskribent i Café Magazine och Metro. Han har gett ut fem mycket hyllade kokböcker: Texmex från grunden, Texas BBQ, Mackor, !Taco loco! och Japansk grillning. Böckerna har getts ut i flera länder över hela världen

jag sitter med en filt från Waynes coffee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *