Skip to content
Uncategorized

Undervattnet en magisk livsresa

Jag brukar få hem böcker av själva författarna och förlaget som deras böcker säljes hos. Denna gåg fick jag hem boken Under vattnet av Irene  Weidegård.

För mig är det en otrolig ära att få samarbete med författarna och bokförlaget Siljans Måsar som ger ut boken. Vi kommer dessutom under Stockholm Beauty Week även ha böcker i våra goodiebags till journalister, bloggare och kända personer. Detta har vi då fått sponsrat av bokförlaget Siljans Måsar.

Undervattnet

Irene Weidegård

En magisk livsresa

Vad är det som knuffar och driver människor framåt i livet och gör att de ibland på ett nästan mirakulöst sätt hamnar på platser eller i positioner som de kanske aldrig har vågat drömma om? Jag brukar själv kunna hamna i situationer jag bara kunnat drömma om för några år sedan. Jag bara vet hur jag ska attrahera in vissa människor och i mitt liv och även kunna få bort dem. Jag brukar inte lägga energi på att få bort folk utan jag använder mig av attraktionslagen.

Det utforskar Irene Weidegård i sin självbiografiska berättelse ”Undervattnet”, där hennes familjs – men framförallt hennes egen historia – lyfts fram som ett levande exempel på hur märkliga sammanträffanden kan forma våra öden.

Kort intervju med Irene

Vad skulle du säga att din bok handlar om?

– Den berättar om min magiska livsresa som är minst sagt äventyrlig och dramatisk på många sätt och där min intuition bland annat förde mig till mina drömmars mål, Lappland. År 2000 köpte jag på ren intuition ett fritidshus där. Ett år senare flyttade jag dit – och då visade det sig magiskt nog att jag var väntad redan vid milleniumskiftet. På plats skedde sedan en mängd andra oväntade och överraskande händelser som förde mig framåt till en gammal dröm: Att starta ett gruppboende enligt LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) för unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Företaget fick namnet ”Lappvärket”. Jag förklarade att jag skulle hjälpa människor med växtvärk i Lappland, vilket många tyckte var bra, skriver Irene.

2 comments on “Undervattnet en magisk livsresa”

  1. Varmt tack för din fina recension av min bok Undervattnet.Jag känner mig hedrad över att du ville skriva om den i din blogg!
    Bugar mig vördsamt.
    Irene Weidegård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *