Min intervju om vad som utmärker en entreprenör

Nu har jag blivit intervjuad igen och snart avslöjar jag varför jag har blivit intervjuad.

Fick frågan vad som är viktigt om man är en bra entreprenör och mitt svar var:

  1. Ärlighet för att jag ens ska kunna samarbeta med andra krävs ärlighet från båda partnerna
  2. Ambitiös dvs en person ska vara kreativ och ambitiös och alltid knyta bra kontakter som sedan även ska leda någon vart. Vet en person jag har börjat kalla för generalen då han skryter om olika generaler och toppmänniskor han känner. Det bli ingen affär och man ser aldrig dessa “viktiga människor”. Det bli bara mycket snack och liten verkstad.
  3. Tillgänglighet för att bli en bra entreprenör så ska man alltid svara i telefon när kunder ringer. Man ska svara på mail så snabbt som möjligt och ha tid för personliga möten. Folk som glömmer att svara sina kunder kommer sakta men säkert gå miste om både kunder, kollegor och samarbetspartners. Hade en gång i tiden en delägare som aldrig svarade i telefon och svarade på sms efter 7 veckor. Mardrömscenarion enligt mig.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *