Därför vill folk gifta sig samma dag som kungligheter

Ska du gifta dig så är det bästa du kan göra är att gifta dig på sommaren för att få de mest perfekta bilderna. Själv gifte jag mig en kalla vinterdag och valde även brudklänning som var riktigt kall i färgen.

Jag gifte mig i Mikaelkyrkan där har även alla mina brorsbarn döpts så jag kände att det blev helt naturlig val för mig också. Fast jag blev döpt och konfirmerad av Ärkebiskopen Antje Jackeĺen till min stora ära.

Varför gifter man sig samma dag som kungligheter?

När kronprinsessan Victoria och Daniel Westling gifte sig så vet jag flera personer som gifte sig samma dag. Detta för att flera år senare kunna säga till släkt och vänner att de har något gemensam med kronprinsparet.

Behöver du en bra bröllopsguide när du ska gifta dig finns Bröllop.se som är heltäckande på alla plan för att du ska få ditt drömbröllop. De har även en blogg kopplat till sidan för att du ska kunna följa dem mer än bara en hemsida.

Den roligaste och bästa bröllopet jag någonsin har varit på var min brorsdotter Sabina Bergsteds bröllop. Hon underhöll hos från det att vi kom till det att vi åkte hem. Roberts (hennes man) bästa kompis är restaurangchef på Grand Hotell i Stockholm som ordnade maten. Så kanske kan tänka er hur god och fantastisk mat vi fick.

Därför är inte svenska kungahuset bjuden till Prins Harry och Meghan Markles bröllop

Visste ni om att det svenska kungahuset inte är inbjudna prins Harry och Meghan Markles bröllop? Vet ni varför? Jo tänk er att drottning Elizabeth äger 5 % av jordens tillgångar. De är inte beroende av att nätverka med Europas kungahus. Man kan jämföra min blogg med resten av Uppsala bloggare. Samlar ni alla Uppsala bloggare i en hög får de inte ens hälften av min statistik tillsammans. Detta gör att människor inte är i beroendeställning och då bara bjuder in kungligheter de har en relation till privat.  Så var det med den saker.

Bröllop.se är en heltäckande bröllopsguide med mängder av artiklar, bilder och tips vill vi inspirera till bröllop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *