Inbjudan till en workshop för restaurangnäringen och caféer

Kort återblick från första mötet vi hade den 5 februari på Clarion Hotell Gillet.

  • Vi pratade om aktiviteter och att de behövs i city för att skapa en gemensam känsla och tillföra ett flöde. Det är viktigt att aktiviteten syns i era verksamheter för att skapa en gemensam och tydlig bild för besökaren.
  • Samverkan och samarbeten var även en punkt som vi tog upp och där vi var överrens om att det är viktigt att vi samarbetar.
  • Fokus under mötet blev på tryggheten och våra Lov 3 vakter som finns i city. Vi gick igenom hur de arbetar idag och att vi finns här som en länk för er till Jale, polischefen och Anders på Kommunen.

 

Nästa steg

Nästa steg blir att vi har en workshop där vi tillsammans med er ska sätta ramarna och riktlinjerna för gruppen.

Syftet är att skapa en plattform som samlar er aktörer i Uppsala city och vara ett organ för ett gemensamt utvecklingsarbete, där vi på Uppsala City kommer hålla i gruppen och se till att vi jobbar åt samma mål och i rätt riktningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *