Baka pizza på ett event gör man inte varje dag

Jag har blivit inbjuden som VIP gäst på eventet hos KitchenTime i Uppsala. De har Sveriges största utbud på köksartiklar och en butik bl.a i Uppsala.

Utanför så bakade de pizza som jag bjöds på innan jag klev in till själva eventet. Pizzan görs på nedan pizzagrill hur gott som helst. Jag ville äta upp hela pizzan så god var den, men tog bara 2 bitar för jag vill vara en artig gäst.

KitchenTime AB

Här ser ni mor och dotter som är med och driver KitchenTime. Deras stil gick i Rockabilly stilen vilket är helt rätt för temat. Lite 50 tal lite rockigt på en mycket snyggt sätt.

Jag älskar allt i bakelseväg så när jag ser något som är prydnad som bakelse tar jag fort fram kameran. Allt nedan är plast så att ni vet om det.

Nedan kakor är äkta dvs inte av plast

En man var på plats och visade hur effektiva knivarna fungerade och gjorde konstverk av morot mm

Nedan ser ni mig redo att gå i väg på VIP event för KitchenTime. Älskar när jag får inbjudningar till event och älskar ännu mer när det är från Uppsala. Jag önskar fler företag i Uppsala kunde ha sådana fantastisk roliga event.

I butiken hade man lust att köpa allt för man blev verkligen shoppingsugen. Jag som älskar att laga mat och följer olika matprogram på instagram dessutom. Ni kan även se min instagram @veckomagasinet där jag har lagt upp fler bilder av ovan event.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *