Pitch föreläsning Drivhuset på engelska

Jag har under 3 timmar fått fantastisk föreläsning om hur man ska pitcha och har troligen kommit fram till rätt sätt att pitcha gällande energidryck.

Jag ska nämligen inom kort vara hos företagsänglarna igen och försöka köra en pitch på 45 sekunder och vinna över dem på min sida. Jag var där förra året och hann nästan precis presentera mig innan jag blev utkörd. För jag visste inte om att man bara hade 45 sekunder på sig. Jag hade totalt missat den viktigaste informationen.

Föreläsningen var på engelska men jag fick pitcha på svenska inför en liten publik.

Hej mitt namn är Anne Har jobbat i sjukvården och inom skolväsendet i många år och har sett hur unga förtär energidryck. vilket skapar missbruk. Pg a taurin och syntetisk koffenin. Därför skapade jag ekologisk energidryckn utan taurin m matchapulcer som är 137 ggr så stark antioxidant som ett äpple.

Ovan är min korta pitch och det räcker gott o väl. På tisdag nästa vecka är jag tillbaka till Drivhuset för jag vill också lära mig pitcha vår bloggportal Delacay på ett effektivt och kort sätt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *