Vad gör man på ett isberg ensam?

Jag har precis sett filmen The mountain between us med Kate Winslet och Idris Elba i huvdrollerna. Jag älskar film och får ofta hem pressfilmer som jag i min tur recenserar i bloggen.

 

Man får följa dem hur de blir ensamma kvar på ett isberg och måste rädda varandra hela tiden. Mitt i allt finns också en hund som ger mycket glädje i deras kalla vardag. Till slut så räddas de så klart som i alla filmer men på vägen dit blir de kära i varandra. Filmen är för förutsägbart precis på alla planer förutom att hunden överraskar ibland.

Fanns tyvärr inga överraskningar i själva filmen förutom en inspelning som de lyssnar på i mitten i filmen är väldigt avgörande. Jag har nog sett flesta filmer av Kate Winslet för hon är en favorit. En skådespelare jag älskar mest är Cate Blanchet.

Ett svar på ”Vad gör man på ett isberg ensam?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *