Min vän är shopaholic, vad ska jag göra?

Jag har en väninna som missbrukar shopping dvs en shopaholic fast hon gör det på ett smart sätt enligt henne själv.

Jag lyssnade på hennes långa utlägg om hur smart hon shoppar. Efter att ha lyssnat färdigt med stor respekt så berättade jag för henne om Refunder där hon får tillbaka pengar på alla sina onlineköp.

Tror du på attraktionslagen? Dvs du får det du tänker på genom meditation. Jag själv mediterade och använde mig utan tankens kraft. Så jag föreställde mig att jag hade ett paket från Refunder med alla modemärken som jag bara älskar. Vips nedan ser ni mig i en shoppingbad fyllt med modekläder. Så detta med meditation fungerar samt så fick jag tillbaka massor av pengar som jag hade lagt ut.

Foto Rebecca Serion

 

shopaholic
En bloggare måste bara shoppa annars överlever inte bloggen.

Jag träffar denna väninna kanske en gång i veckan och varje gång har hon shoppat något nytt. Jag har aldrig sett henne i samma kläder två gånger och då går det till överdrift anser jag. Man kan t.o.m se kronprinsessan Victoria i samma kläder två gånger. Ibland ser man dessutom prinsessan Estelle bära kläder som kronprinsessan Victoria bar när hon var ung. Om dessa ståtliga prinsessor kan bära samma kläder två gånger och dessutom ärva av varandra, varför kan då inte min väninna göra det?

Hjälp om man är en shopaholic

Jag har nu funderat på hur jag kan hjälpa min vän så att hon i varje fall kan spara lite pengar på sitt missbruk som shoppare. Jag tänkte då att jag rekommenderar henne och alla ni andra därute som lider av shopahlism att kolla in Refunder. kostnadsfri tjänst på nätet som ger dig återbäring när du handlar på nätet.

1. Börjag med att bli medlem kostnadsfritt på Refunder
2. Sedan kan man välja bland 800 olika butiker som man kan shoppa hos

3. Du måste ha fyllt 18 år för att delta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *