Zarathustra mannen som kunde läka människor

Jag fick en vip inbjudan att vara med på pressmötet för Zarathustra och var en av dem som fick kliva upp på scen och bli helad, Här är min historia.

Inbjuden av bloggaren och entreprenören Johan Larsson så har jag varit på ett mycket spännande event.

Han beskriver att det spelar ingen roll hur mycket man har i livet man vill ändå ha mer, Ingen kan göra honom och han kan inte göra någon annan lycklig. Det är bara du själv som kan hitta lyckan i dig själv.

Vilket land kommer Zarathustra i från

Hans föräldrar är från Iran. Ju mer ditt sinne är tyst desto mer är ditt hjärta fyllt och desto mer kärlek har du. Skulle du inte vilja ha en tablett och bara slippa all stress. Det går att leva ett liv utan stress för evigt enligt honom. Det är heller inte svårt enligt honom. Eftersom han lär ut detta på sina workshop så vet han att det fungerar. När ditt hjärta är öppen upptäcker du att du är hel. Vi tror att någon annan ska göra oss lyckliga. Om jag får rätta jobbet, får mina barn eller annat som vi tror ska ge oss lycka. Lycka är något objektivt enligt honom.

Vad är lycka?

Är du alltid lycklig frågade en i publiken. Han sa inte på ett sätt där man säger att allt är perfekt för det är en världslig lycka. Lycka handlar inte om att få sin vilja fram och trots det så är han lycklig.

2011 hände något i hans liv han upptäckte att han inte är sina egna tankar. Det spelar ingen roll vad som händer i himlen för himlen är alltid blå oavsett hur många moln och åska som passerar. Sorg kan besöka en men det är inte vad du är. Inget kan stanna i dina känslor för du är inte dina känslor. Du kan känna känslor, men det betyder inte att den representerar inte dig. Katt är en katt och den vet inte om att den är en katt. Den bara är en katt.

bli frisk med healing
Här ser ni mig längst till vänster. Jag började kittlas som en galning och skrattade så hela publiken skrattade med mig.
Zarathustra
Zarathustra
Zarathustra
Zarathustra

Zarathustra

Zarathustra
Det var eventfixaren Johan Larsson som bjöd in mig till vip dag med Zarathustra

Zarathustra

Zarathustra

Zarathustra

Zarathustra
Här ser ni skönhetsbloggaren Malin Tilja också som inbjuden hos Zarathustra
Här ser ni även mingeldrottningen Christina Nilsson och Carina. Samt även till vänster ser ni Janet som är en av våra bloggare på Delacay.com

Möt Zarathustra – Shamansk Healer Quantum Healing

Zarathustra, grundaren till 5th Dimensional Quantum Healing är åter igen på besök i Sverige under våren och sommaren 2018. Zarathustra har hjälpt tusentals människor från hela världen att upptäcka sin egen inre frid och lycka. Nu delar han med sig av grunderna i Shamansk Healing och Clearing.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *