Svenska dryckesmässor på konsert och kongress

Uppsalas egen vin och delikatessmässa kommer att äga rum på Konsert och Kongress ett stenkast från min bostad.

Uppsala Vin & deli Finns mer info här för dig som är besökare eller för dig som också vill ställa ut.

VIN & DELI
Ingen har väl missat denna reklam som finns på alla busshållplatser runt om i Uppsala.

På fredag den 5 maj mellan kl 14.00-20.00

På Lördag den 6 maj kl 12.00-19.00

Jag kommer att vara där båda dagarna för er kära besökare om ni vill komma fram och ställa frågor. Jag skulle bli så glad om så många av er besökare som möjligt dök upp. Ni kan ställa mig frågor kring alla sorters dryck då jag kommer stå där med vårt varumärke London Tea Exchange Nordic tillsammans med mina delägare för detta bolag.

VÄLKOMMEN TILL UPPSALA VIN & DELI

Uppsalas vin- och delikatessmässa är en mötesplats för erfarna och oerfarna dryckeskännare som vill inspireras att lära känna nya smaker och fördjupa sina kunskaper om drycken och dess historia och bakgrund. Jag själv är erfaren tédrickare och ska göra besökarna erfarna kring té och energidryck som är ekologiskt.

På Uppsala Vin & Deli möter du utställare som erbjuder en mängd olika drycker och smaker från hela världen, där också lokala smaker från Uppsala med omnejd givetvis finns att ta del av. Här får du chansen att dofta, smaka och upptäcka spännande nyheter, gamla klassiker och unika flaskor med mycket historia. Här finns också möjlighet att provsmaka delikatesser som ost, charkuterier och konfektyr. Alltså det ska bli så spännande att få smaka på allt även om jag är utställare kommer jag gå runt och prova allt som erbjuds.

Hoppas jag får möta er där.  Vi har även gjort en Facebook inbjudan till alla våra Facebookvänner att delta så nu lär det blir stor trafik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *