Skip to content
Uncategorized

Billigaste frisörsalongen i hela Sverige

Cutters har de billigaste priserna gällande klippning just för att de utför inget annat på salongen än klipper folk.

Oavsett om du har långt eller kort hår så är priset alltid densamma dvs 299 kr och tar endast 15 minuter. Första dagen på Cutters var det gratis och jag har nog aldrig i mitt liv sett en sådan lång kö. Folk verkligen vallfärdade till Cutters för att få sin gratisklippning.

Jag är otroligt nöjd med denna service för jag fick håret klippt och fönat så att jag nästan ville gå på fest efteråt. Det var verkligen glamour över hur jag kände mig. Rekommenderar verkligen Cutters till alla som vill klippa sig.

De har inte färgning, permanent eller något annat för håret som innehåller kemikalier. Denna frisörsalong i Uppsala hittar ni i Forumgallerian Dragarbrunnsgatan. Det kommer snart öppnas fler runt om i Sverige. Detta företag kommer ursprungligen från Norge och jag tror att det finns 37 Cutters i Norge.

billigast hårklippning

frisörsalong Uppsala
Före bilder

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *