Prins Carl Philip är verkligen en mångsysslare

Jag har aldrig gillat ordet mångsysslare för mig låter det mer som att en person inte klarar av ett projekt och har hoppat på nästa.

Gillar verkligen loggan för Bernadotte och Kylberg

När det gäller en prins så kanske det inte gör något om de hoppar på från projekt till projekt bara de lyckas någon gång till slut. Man tycker ju att de borde sälja som smör för att de ändå har en trevlig titel att gå efter. Vad jag vet så har ju prins Carl Philip redan designat en service tillsammans med en kille som heter Oscar Kylberg i efternamn (hans syster driver Rådhuset i Uppsala som jag har träffat några gånger) som säljes på Åhléns. Den servicen hette Bernadotte & Kylberg och det var meningen att alla skulle ha råd med produkterna. Denna design gjorde de för Gustavsbergs porslinsfabrik. Han var även med och skapade något som heter Slottet brinner för Svensk Tenn. Slottet föreställer slottet Tre Kronor i siuellt och är tillberkad i gutjärn med mässingdetalj på Lyrestads Gjuteri.  Fast här hade inte prinsen varit med alls och skapat utan gav bara sitt namn för att konsten skulle säljas. Den som skapade slottet heter Eric Ericsson.

Här står prins Carl Philip framför designen Slottet brinner som han har givit sitt namn åt.

Axel Calissendorff är kungafamiljens advokat och även styrelseordförande i prins Carl Philips bolag CPhB Design AB som också bekräftar att prinsen inte var med och designade slottet brinner skulpturen.

Nu har prins Carl Philip gjort det igen.

Denna gång har prins Carl Philip designad silverbestick och självklart vill jag också äga ett par av prinsens design av bestick. Ni kan beställa dem på Lyxdesign och namnet är verkligen lyxdesign ut i fingerspetsarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *