Akut hjälp mot hormonell migrän

Det känns som om jag är den enda kvinna på denna jord som har hormonell migrän. Vet du vad det innebär? Jo att vid varje mens och ägglossning har jag migrän och migränen hoppar aldrig över dessa datum.

Migrän sitter halvsidig och den känns som helvetet.

Läkare och andra människor påstår att världen är full av kvinnor med hormonell migrän. Varför möter inte jag dessa kvinnor? Homeopater och andra människor inom alternativa behandlingar påstår sig kunna bota migrän utan att ens förstå sig på att det är skillnad på migrän och hormonell migrän. Jag har verkligen provat allt zonterapi, akupunktur, homeopati och retro maskiner där de påstår att maskinen läser av var i kroppen mina problem sitter. Jag blir så otroligt trött och ledsen på alla dessa metoder som inte har hjälpt mig ett dyft. Förra sommaren fick jag dessutom ett sent missfall som gjorde hela proceduren värre. Så vad gör man?

Missfallet gjorde min huvud en aning värre än vad den var från början. Finns det någon metod jag inte har provat? Drick mer vatten? Du kan använda magnesium? Folk verkligen kommer med tips som är så urvattnade att jag blir galen när jag hör dessa saker som varken ger till eller ifrån.

 

migrän

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *