Svenska kungafamiljen

Jag har varit på biskopsvigningen med kungafamiljen närvarande.

Biskopsvigningen började kl 11.00 och kungafamiljen anlände 10.55. Redan kl 09.45 var jag på plats för att få mitt presskort av presschefen Ewa Almqvist från Svenska kyrkan.

Jag hade då en reserverad plats längst fram dvs en pressplats så att jag kunde ta bra bilder på Kungafamiljen både när de klev in och när de satte sig ner. Stället var fullt med massor av präster och andra biskopar från olika ställen både från Sverige och utomlands. Fanns även kända präster som ni kommer att få se fler bilder av. Hela domkyrkan var full av människor och jag satt bland de som var reserverade närmast kungafamiljen.

Drottning Silvia alltid vackrast i kungafamiljen

Drottning Silvia var väldigt vacker medans kungen såg normal ut såsom han brukar se ut. De flesta i kungafamiljen brukar alltid se väldigt fina ut speciellt kvinnorna.  Det är alltid lika roligt för mig att få ta bilder av kungafamiljen som frilansjournalist för både tidningen Rojalisten och för Veckomagasinet. Det finns massor av spännande bilder med mer glamour om ni tittar in i morgon och följer denna biskopsinvigning som var en fantastisk upplevelse med sådan vacker musik. Jag fick lära känna andra personer inom media och fick lära mig ett och annat av dem.

3 svar på ”Svenska kungafamiljen”

  1. Kallar du kollekthåvarna maskeradgrejer? Det är två kollekthåvar som ligger på stolarna och inte några maskeradattiraljer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *