Skip to content
Uncategorized

Maruschka de Margò Fashion

Förra veckan blev jag inbjudan till Maruschka de Margò Fashion med kändisfrisören Roger Morgan bland gästerna.

Jag själv hade eget event på Hotel kung Carl och kunde inte närvara. Jag har varit på event hos henne förut och det eventet kan du gå in här och se.

1 april skämtet gick verkligen hem hos alla

Jag blev verkligen nerringd 1 april av olika personer som sa “om du inte längre bloggar pga av tidsbrist kan du väl gå med i vårt företag”. Det var otroligt hur många erbjudanden jag fick av företagare och entreprenörer. Om jag nu slutar blogga pga av tidsbrist skulle jag nog tänka en extra gång innan jag hoppar på något nytt. Jag driver numera 3 olika företag

Sammanlagt ovan ser ni 5 olika verksamheter och på detta så bloggar jag och jobbar som ackrediterad journalist. Skulle jag ha tid att klämma in något extra? Nej jag trodde väl inte det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *