Lyckad event med smarta kvinnor från smarting

Jag har haft supertrevlig på smarting.nu eventet med Maria Forssen.

Jag ser inte glad ut hade otrolig huvudvärk men i hjärtat var jag superglad. Efter ett tag gick huvudvärken över så jag kunde mingla med massor av intressanta människor.

Yvonne Ekdal med sin syster

Bloggarna Platin och Thomas framför min Roll ups Veckomagasinet. Platin var med i filmen Sameblod.

Sibel till vänster som var med i Top model Sverige

 

 

Sponsor

Hotel Kung Carl

Make up Store

Kreativt systerskap

Yvonne Frank Månsson

Kreativt systerskap handlar inte om kön. Det handlar om systerliga egenskaper och initiativ som kan förbättra vår värld. För något behöver göras.

Kartonnage; 144 sidor med fotografier

Temperaturen stiger. Våld och förtryck mot kvinnor och män fortgår, barn och vuxna mobbas och hotas, vi blir kroppsligt och mentalt bara sjukare – och vår vackra planet misshandlas. Vill vi verkligen överlämna denna situation till framtida generationer? Det fungerar inte längre att bara se på, vi behöver agera tillsammans för att få igång en förbättring av våra liv. Kan ett förstärkt systerskap världen över förändra den negativa spiralen och vända trenden till mer medmänsklighet, vänlighet och omtanke, om varandra och om vår jord? Skulle du vara beredd att stå över stolthet, fientlighet, missunnsamhet och avundsjuka och istället respektera allas olikheter och förstå att hjärtats intelligens har mer kraft att förbättra situationer världen över än att lösa konflikter med maktmissbruk, krig och våld?

Den här boken vill inspirera våra systerliga hjärtan att medvetet gå samman, bli starkare och mer kärleksfulla mot varandra och vår omvärld, och lära vidare att kärleken till livet och varandra är en angenämare lösning än hatet. I boken presenteras systrar i olika åldrar och deras kreativa sysslor och idéer för att få dig att engagera dig i ditt eget systerskap och på så sätt börja förbättra vår gemensamma livssituation. Världen behöver inte fler som tror att de är något, världen behöver fler som gör något gott. Jorden och vår framtid behöver oss och vår gränsöverskridande kärlek, systrar och bröder!

Välkommen till lanseringsevent torsdag den 22 mars 17.30-19.30 på Hotel Kung Carl, Birger Jarlsgatan 21

Lanseringsspeech: 18.00

Möt grundare, Smartingar, medlemmar och utvalda smarta företag.

Med på vår lansering är även nya bloggnätverket Delacay.

Goodiebagsponsor: London Tea Exchange

Obs! begränsat antal platser.

Vi bjuder våra medlemmar och Smartingar på bubbel

Goodiebag

Bubbel i baren: 65 kr

OSA här!

Smarting kommer att träffas på events och på Smarting Sessions – brainstorming möten där vi tillsammans utvecklar vår business.

Kommande event:

19 april – Business Bubbel på Strandvägen 7A

16 maj  – AW på Stockholm Beauty Week, Sveriges första skönhetsvecka där vi nätverkar med den växande skönhetsbranschen. Smarting har fri entré till ett palats med 50 utställare, hälsobooster och behandlingar. Goodiebag.

Smarting är Moving People – vi är i rörelse och vill beröra och vi hjälper dig framåt!

 Bli medlem här!

Välkommen till Smarting!

Marie Ericsson Drotte, Margaretha Grönvall och Maria Forssén

Smarting är en lanseringsplattform och ett nätverk.
“Vi drivs av att presentera personer och företag för varandra – att match makea för lyckade relationer och affärssamarbeten. Smarting vill inspirera till att fler bra idéer förverkligas. Vi lyfter personer som gör och berör och som vill dela med sig av sina erfarenheter och visioner.”

Dela gärna moving mail med dina vänner, så vi inspirerar fler till fler smarta projekt.

Tipsa oss gärna om en Smarting du tycker vi ska lyfta fram.

Skriv upp dig på Smarta Listan och få inbjudan till våra event.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *