Numera kan du köpa dig en bil under din kaffe rast

Vi är vana med att Volvo bilar förr i tiden drog mycket bensin. Nu har detta helt ändrats och Volvon har blivit riktigt billig i drift när det gäller bensin.

Visste du att för att passa in i normen för att leva i Sverige så ska du ha enligt oskrivna lagarna 2 barn, en hund och köra en Volvo? I Island har man det snäppet bättre och där ingår även att man äger 2 hästar också per familj. Jag skulle du vilja byta ut de två hästarna mot 2 bilar om det vore möjligt.

Med Nordtrafik kan du få hem bilar från tex USA och det hade ju varit toppen för att köpa bil utomlands är mycket billigare än i Sverige. Du kan även göra en hel industri av denna affärsidé som jag delar med mig av till dig nu. Alltså nu går det superbra att importera en bil från USA.

 

Den enda gång då jag blev bärgad tillsammans med min bil

Det var när jag första gången skulle tanka på bensin och förstod inte skillnaden mellan Blyfri och Diesel. Jag tankade på med Diesel och bilen gick inte en enda meter. Till slut fick en transportbil komma och hämta både mig och bilen för att åka i väg till en mekaniker. Jag fick då åka igenom hela Uppsala sittande i min egen bil fast högt upp på en transportbil dvs min bil bärgades.

Jag kör själv just nu en BMW och funderar på att byta min bil och då fick jag tips om denna sida som har över 800 bilar minst på sin sida. Jag kan tänka mig en mörk bil helst svart för det blir mer hemlighetsfullt och det känns som om den är renare än bilar som är ljusa. Jag vet att i varma länder brukar ljusa bilar säljas bättre pga av att ljusa bilar reflekterar bort solens varma strålar. Tur att jag då bor i kalla Sverige för jag anser att det är snyggast med en svart bil oavsett märke.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *