Har varit på Drivhuset för ett möte

Jag har i dag varit på Drivhuset och träffas bästa Alexander Kinigalakis som är expert inom sitt område.

I samarbete med Digitala årsredovisningen

Jag bloggar lite sent i dag för jag har inte hunnit sätta mig ned. Jag var på biblioteket och tänkte blogga så märkte jag att Drivhuset låg nära min bostad och då var jag tvungen att resa på mig.

Jag har förut bott i huset som sitter ihop med Stadsbiblioteket. Jag har tagit bilder på min förra lägenhet. Faktiskt min första lägenhet som jag flyttade in i när jag endast var 17 år gammal.

Jag har fått lära mig massor av Alexander och tiden går så fort och jag känner att jag aldrig riktigt hinner färdigt med något. En annan viktig sak för att driva företag  är den digitala årsredovisningen på webben. Det företag som hjälper det heter Digitalaårsredovisningen.

Jag har åter besökt drivhuset för att jag är i ett delägarskifte. Jag behöver få in en ny delägare och då ska det vara någon som brinner för samma sak som mig. Jag har fått lära mig några varningstecken från Alexander som jag måste tänka på innan jag börjar sälja ut mina aktier. Det måste vara rätt person som ska driva företaget med mig. Alexander gav exempel som att ingå delägarskap är som att ingå äktenskap. Man kan inte över 1 timme avgöra om det är rätt person eller inte.

Detta visste ni inte om digitala årsredovisningen

Det är enkelt tryggt för aktiebolag att fixa allt på webben. Jag driver två aktiebolag och behöver denna tjänst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *