Marknadför ditt varumärke dygnet runt

Jag älskar marknadsföring över allt annat på denna jord. För jag anser att syns du inte finns du inte. Finns du inte så är du luft och luften går ur alla till slut.

Tänk svarta kläder som nedan sedan ditt namn på diskret sätt.

Vill du verkligen synas hela tiden? Tex på min blogg så står det stort Veckomagasinet på båda sidorna om bilen. Detta för att vart jag än åker så ska folk hela tiden bli påmind om mig och min blogg. Jag vill även ha kläder och arbetskläder där det står Veckomagasinet. ProfileXpress är en onlinebaserad webbshop med inriktning på presentreklam och reklamprodukter med tryck och gravyr, men också profilkläder och arbetskläder med tryck och brodyr. Detta blir perfekta Sommarpresenter till företag.

Tänk så snyggt det hade varit att ha brodyr på sina kläder med ditt varumärke. Folk kommer till slut att tro att du har märkeskläder på dig fast att det är ditt eget varumärke. Om folk gillar dina kläder varför inte sätta på en etikett och starta egen modevisning med dina kläder samt med ditt varumärkesnamn på. Ibland är jag ett geni och kommer på så kreativa förslag till mina läsare.

Om du har varumäkresnamn en gång så kanske folk inte reagerar. Du ska ha brodyr med ditt varumärke på precis alla dina kläder. Jag lovar dig att det kommer att bli galant för din del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *