10 ord du bör undvika på Linkedin

Är du också kreativ, driven och ansvarsfull? Tänk om! Nu släpper Linkedin sin årliga statistik över de mest populära orden som svenskar på plattformen använder för att beskriva sin kompetens och sina egenskaper.

Med andra ord: försök att hitta andra ord om du vill sticka ut ur mängden.

Tex så kan du som mig skriva att du har parkeringsimmunitet överallt. Nedan ser ni hur jag parkerade då jag skulle hinna med bibelskolan. Jag vill inte komma försent då jag skulle träffa Ärkebiskopen Antje Jackelen.

Då har jag alltså åkt upp för trappan för att stå precis utanför Uppsala Domkyrkan. Inte ens kungafamiljen har kunnat parkera här när de har varit inbjudna till Kyrkomötets öppnande. När trappan är täckt av snö och is är det mycket lätt att åka upp för den och så gjorde jag. Jag är ju ett geni ibland. Missa inte mitt möte och fick dessutom jättegod fika av Ärkebiskopen när jag kom fram.

Eftersom jag har en stark tro på Gud så visste jag att Gud aldrig skulle bötfälla mig strax utanför sitt eget hem liksom. Gud är ju inte dum skulle han bötfälla mig så skulle jag tycka att Gud inte orkade med mig som gäst i sitt hus.

Ett svar på ”10 ord du bör undvika på Linkedin”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *