Nordic Berries från ekologiska Urtekram om getterna själva får välja

När jag besökte getterna som blev de som galna i Nordic Berries serien från Urtekram. Jag trodde att geten bara ville känna på produkten men den slet den i från min hand.

I samarbete med Urtekram pressutsick

Jag fick gå över stängsel och hämta tillbaka min pressprodukt från Urtekram.

Detta är roll-on från Urtekram och kanske kände geten sig lite svettig och behövde svalka sig lite.

 

Nordic Berries innehåller naturliga vitaminer och antioxidanter från de nordiska bären havtorn, blåbär, tranbär och nypon. Alla produkter är naturliga och ekologiska märkta med Ecocert Cosmos Organic.

Dessa produkter finns just nu i Danmark. Först röstades Urtekram Nordic Berries Shampoo fram som bästa nya hårvårdsprodukt på Vivaness 2017, världens störta fackmässa för naturliga och ekologiska skönhetsprodukter. Sedan fick Urtekram Nordic Berries Spray Leave in conditioner pris för bästa innehåll vid Wabel Beauty and Personal Care Summit 2017 in Paris. Passar mig att produkterna för hår är bra för jag måste ha leave in conditioner i mitt hår varje dag när jag borstar det.

Jeanette Skoglösa, Brand Manager Organic på Urtekram är också väldigt nöjd över dessa utmärkelser. Produkterna är även veganska det måste dessa getter också har förstått såsom de grabbade tag i dem.

Denna get kollade lite snett på hudvårdsprodukterna. Han var inte säker om det var ekologiskt. Geten kom sedan närmare produkterna på nästa bild när han insåg att dessa var både ekologiska och veganska. Vilken get vill ha en produkt testade på djur eller som innehåller animaliska ämnen. Aldrig i livet tänkte geten.

Geten ville ta tag i alla produkterna när jag la fram den snyggt.

urtekram

urtekram

När jag började packa ihop mina saker frågade personalen varför getterna samlades kring mig. Då förklarade jag att mina produkter som jag hade med mig vare ekologiska och att getterna därför blev imponerade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *