Skip to content
Veckomagasinet

Fredrik Robertsson snåljåp som lyckats leva lyx

Är du en riktig snåljåp som Fredrik Robertsson och som dessutom mår dåligt av att lägga ut stora summor på färdmedel som taxi? Du vill leva lyxliv, men du vill inte betala mer än det kostar? Du vill heller inte trängas i en buss för du vill leva lyxliv, men ändå vill fortsätta ditt liv som snåljåp?

Sponsrat inlägg i samarbete med Poker.se

Visste du tex att kläder du shoppar har ett påslag på 75% och att kaffe du köper har ett påslag på 98%? Detta vet jag som har jobbat i både branscherna och vet hur mycket man tjänar på kunderna. Det finns en kille som har skrivit en bok i ämnet om att leva lyx till budgetpris. Hans bästa tips är att handla kläder när det är halvareapriset och inte när det är mellandagsrea.

fredrik robertsson
Fredrik Robertsson har skrivit en bok om hur man lever lyxliv till budgetpris. Han har säkert köpt sin hund också för halva priset.

Om ovan text med Fredrik Robertsson stämmer in på dig så kan du fortsätta nedan text som handlar om hur du får ett liv i lyx och ändå kunna fortsätta vare riktigt snål. Har du någonsin besökt Skycity i Arlanda? Där finns massor av butiker, hotell och caféer som bara väntar på dig innan du ska flyga vidare utomlands. Du kanske inte vill flyga utomlands utan du vill vara på Skycity för att sova på hotellet och möta samarbetspartners för en konferens. Skycity har utsikten mot hela Arlanda och livet däruppe kan kännas väldigt lyxigt och det bli billigare för dig då du slipper ta dig från plats till plats. Alla som ska på konferens samlas helt enkelt i mitten av Arlanda och sedan kan var och en flyga vidare dit där de kom i från.

Vill du kanske vinna lite pengar och samtidigt spara så kan du gå in på Poker.se för där kan du lära dig allt om poker. På deras hemsida så finns det något som heter Pokerskolan och det är som namnet säker en skola där du får lära dig allt om Poker. Det finns en för nybörjare och en för dig som har kommit lite längre och vill slipa på dina färdigheter.

Jag tror säkert att Fredrik Robertsson hade tyckt att denna idé är något som han hade gärna provat på också.

Sponsrat inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *